Nu är tävlingskalender för KCV 2022 publicerad här http://kcv.nu/kalender/ där du även hittar tävlingsfoldern.
Nu hittar du KCV tävlingskalender för 2021 här!
Nu hittar du den aktuella ställningen efter helgens KCV på Team13 i Göteborg under Dokument.
Nu hittar du den aktuella ställningen efter helgens KCV i Uddevalla under Dokument.
KCV har utökats till att omfatta en fjärde deltävling. Den fjärde deltävlingen, vilket nu även kommer att bli KCV finalen, kommer att arrangeras av Lidköping Kartingklubb den 11 oktober. I samband med det har organisationskommiten för KCV beslutat att med den nyss annonserade utökning med en […]
Efter anpassning till denna märkliga Corona säsong så kommer KCV serien 2020 nu att bestå av deltävling i den Borås 30 augusti, deltävling i Uddevalla den 26-27 september samt finalen på Team 13 den 3 oktober. För att räknas med i totalen skall ska man delta […]
På grund av rådande läget så tvingas vi ställa in KCV tävlingen den 13 juni på Team 13. Vi hoppas på att anordna en tävling längre fram denna säsong.
På grund av rådande läget så tvingas vi ställa in KCV tävlingen den 17 maj i Lidköping. Vi hoppas på att anordna en tävling längre fram denna säsong.
På grund av rådande läget så tvingas vi ställa in KCV tävlingen 2/5 Gäddered FMCK Borås.Vi hoppas på att anordna en tävling längre fram denna säsong.
Välkommen till Kart Cup Väst nya websida. Här kan du läsa nyheter och resultat.